Els promotors d’aquesta idea són en Ferran Latorre i l'Albert Castellet, però darrere hi ha un grup d’alpinistes amb gran experiència en muntanyes d’arreu del món i, evidentment, el recolzament indispensable del Centre Excursionista de Catalunya que, amb més de 5.000 socis i 120 anys d'història, dóna el suport social del món excursionista necessari per a una empresa d’aquestes característiques.

Com podeu comprovar a continuació, la forta experiència a l’Himàlaia, tant esportiva com organitzativa (col·laboració en expedicions de la UPC, TVE i Gas Natural), dóna garanties d’èxit realistes.

 

Ferran Latorre
28 anys. Alpinista, Guia de Muntanya i càmera de TVE a "Al Filo de lo Imposible"
Piolet d’Or 1994 (màxim guardó alpinístic a Espanya).
Soci del CEC des de 1983.
President del CADE (Centre Acadèmic d’Escalada) del Centre Excursionista de Catalunya. Vocal a la junta de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya).
Experiència en muntanya: expedició UPC al Xixapangma 8.008 m (cim, primera repetició), expedició UPC a l’Everest (cota 8.300m), expedició TVE-Al Filo de lo Imposible a l’Annapurna 8.091 m. Diverses ascensions a cims de 6.000 m als Andes i escalades d’alta dificultat al Canadà, Alps i Pirineus.

 

Albert Castellet
31 anys. Alpinista. Doctor Enginyer Industrial.
Soci del CEC des de 1979. Instructor del CADE-CEC.
Experiència en muntanya: expedició al Pumori 7.046 m (cim), expedició UPC al Xixapangma 8.008 m (cim, primera repetició), expedició UPC a l’Everest (cap d’expedició). Escalades d’alta dificultat als EEUU, Alps i Pirineus. Campió júnior de la Copa Catalana d’Esquí de Muntanya en tres edicions.

 

Ester Sabadell
23 anys. Alpinista i estudiant de ciències empresarials.
Soci del CEC des de 1992. Instructora del CADE-CEC.
Escaladora d'alt nivell. Ascensions alpines de dificultat als Pirineus i Alps, tant a l'estiu com a l'hivern. Ascensions d'esquí de muntanya i una de les grans promeses de l'alpinisme femení d'aquest país.

 

Oriol Garcia
25 anys. Alpinista i llicenciat en història.
Soci del CEC des del 1993. Instructor del CADE-CEC.
Ascensions alpines i cascades de gel als Pirineus i als Alps (Walker Badile). Ha participat en diverses expedicions, entre les que cal destacar: Andes 95, Kilimanjaro i Mont Kènia 1999.

 

David Hita
26 anys. Alpinista i aspirant a guia de muntanya.
Soci del F.C. Barcelona. Soci del CEC des del 1993. Instructor del CADE-CEC.
Gran escalador de vies llargues i alpines amb experiència als Pirineus i als Alps. Ha participat en diverses expedicions, entre les que cal destacar: Andes 95, Kilimanjaro i Mont Kènia 1999.
La Malla Lavínia TV Objectius L'expedició L'equip Col·laboradors barcadins.GIF (5465 bytes)